Zomerstage musical & dans te Genk

De plaats waar Stars on Stage is ontstaan: in het stadhuis van Genk! Sinds 7 jaar en meer dan 100 deelnemers per jaar zijn we er ondertussen een gevestigde waarde. Deze zomerstage biedt een tal van diverse workshops in musical en dans, en dit gedurende een hele week! Gedurende deze stage zullen wij onze ervaringen in de musical-en danswereld met jou delen, dit met een team van professionele en enthousiaste coaches. 
Daarnaast is er voor ieder wat wils: wil je liever alleen dansen, geen probleem, dan kies je toch gewoon voor het danspakket. Zing je graag en droom je ervan om acteur of actrice te worden, dan is het musicalpakket helemaal iets voor jou! Of je kan voor de mix van beiden gaan. 


 

Wat

Keuze tussen pakket: 

  • Dans (10-19 jaar): workshops Dans (Jazz, Moderne dans, Showdance en Hiphop). Volzet, inschrijven kan op de wachtlijst.

  • Musical (7-19 jaar): workshops Musical (Toneel, Zang en Musicalchoreo). Volzet, inschrijven kan op de wachtlijst.

  • Dans- en Musical (7-8 jaar): workshops Dans (Jazz & Modern), Musicalchoreo en Zang.  Vanaf 9 jaar volzet, wachtlijst. Nog 2 plaatsjes 7-8 jaar

  • Kleuterkamp voor 5-6 jarigen tijdens deze week Volzet, inschrijven kan op de wachtlijst

Periode

17/08/2020 - 21/08/2020

 

Praktisch: 
Activiteiten van 09.30 tot 16.00 uur

Aanmeldingen op maandag vanaf 9u, de exacte locatie hiervoor wordt meegedeeld in de praktische info gezien we in verschillende bubbels zullen werken. 

Prijs 

145€ 

De eerste 30 inschrijvingen krijgen een T-shirt van Stars on Stage! 

10€ familiekorting bij inschrijving extra gezinslid (broer/zus)


Goed om te weten:
10€ familiekorting voorzien per extra inschrijving broer/zus, ook geldig voor inschrijving kleuterkamp
Voor jongeren < 12 jaar zijn er fiscaal attesten voorzien
Lunch is niet voorzien, we voorzien wel een vieruurtje (koekjes en water)

Algemene voorwaarde: van zodra de betaling, ook deze van het voorschot, is overgemaakt is het niet meer mogelijk om gratis te annuleren, tenzij geldige reden en op vertoon van een doktersbriefje. In de andere gevallen zullen wij het voorschot van 50€ inhouden of kan je het lidgeld overdragen naar een volgende stage. 

Voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar (1e leerjaar gedaan)

Voor wie 
Locatie

Stadhuis Genk Centrum: maandag t.e.m. vrijdag

Comfortabele (dans)kledij en schoenen, markeerstift en pen (musical), lunch/snack/drank en veel enthousiasme!
Je krijgt kort voor de stage van ons ook nog een mail met daarin alle informatie

Mee te nemen 
Toonmoment

Wegens de maatregelen mbt COVID-19 bekijken wij dit nog verder. Wij houden jullie op de hoogte via de praktische informatie. 

Dit waren de Stars on Stage coaches van zomerstage 2019. De docenten voor 2020 worden in het voorjaar bekend gemaakt! 

Naam: Zoë Guisson (Musical & Dans)
Ervaring: Opleiding Musical & Dans aan de Lucia Marthas Institute For Performing Arts in Amsterdam. Ze was ook al eerder op TV te zien in Ghost Rockers en K3 Dansstudio. 

Zoë in één zin: Zoë is multi-getalenteerd! Ze kan zingen, dansen en acteren als de beste! 

Naam: Annelies Spanoghe (Organisatie en Musical)
Ervaring: Studeerde aan het Conservatorium te Brussel, zingt bij Scala en The brides of Lucifer, was eerder ook te zien op verschillende musicalpodia

Annelies in één zin: Deze nachtegaal brengt de musicalshow tijdens de stage op haar hoogste niveau! 

Naam: An Reynders (Dans, Jazz)
​Ervaring: An
 danst al sinds kleins af aan ballet en Jazz. Later deed ze daar ook modern bij. Ze is vandaag lesgeefster bij Danza. Als kleuteronderwijzeres weet An als de beste hoe met kinderen om te gaan! 

An in één zin: Lief, enthousiast en perfectionist. Ze zal met jullie al te graag haar danspassie delen. 

Naam: Christophe Coenegrachts (Musical)
Ervaring: Acteur in de bekende TV-serie Wittekerke en speelde mee in een aantal musicals waaronder Dracula, Peter Pan en Kuifje. 

​Christophe in één zin: Deze musicalzanger heeft oog voor detail en haalt steeds het beste uit onze deelnemers

Naam: Astrid Bastiaens (Organisatie dan Dans)
​Ervaring: Meer dan 25 jaar danservaring. Sinds 6 jaar organisatrice en mede-oprichtster van Stars on Stage. Maakte deel uit van tango showteam Fiestango. 

Astrid in één zin: Dans is haar grote passie die ze met veel enthousiasme zal delen tijdens de stage! 

Naam: Gregory Ribeiro (Dans, Modern & Jazz)

Ervaring: Gregory danst al sinds zijn 9e en volgde o.a. scholing van Jack Delsing en in het Broadway Dance center in New York . Hij geeft les bij Dansstudio Art Mania en danscentrum Danza. Gregory heeft ook verschillende dansopdrachten voor producties gedaan waaronder Eurosong België en Back to the 90's. Met één van zijn wedstrijdteams heeft hij een paar jaar geleden zelfs de 2e plaats in het Belgisch kampioenschap behaald!
 

Naam: Eline Leysen (Musical)
Ervaring: Eline studeerde piano aan het Lemmensinstituut. Tijdens The Night of the Proms kon je haar bewonderen als de pianiste aan de vleugelpiano bij Scala. Eline is musicalcoach en pianiste tijdens de stage.


​Elodie in één zin: Deze lieve pianiste speelt de sterren van de hemel

Naam: Daniela Gavilanes (Musical & Dans)
​​Ervaring: Daniela had een aantal jaren een  gastrol beet in de Ketnet-serie Spring, werkt nu aan haar eigen Dani's muzikale verhalen en heeft een diploma kleuteronderwijzeres en pedagogie

Daniela in één zin: Deze zuiderse talentvolle jongedame is een geboren entertainer voor al onze jonge deelnemertjes! 

Naam: Bert Kennes (Dans, Hiphop)

Ervaring: Bert zijn interesse in dans begon met breakdance. Later kwam hij in de Urban dance school terecht in Maasmechelen en kreeg de kans lessen te volgen bij grote namen zoals Ish, Aurel, ... Hij was eerder te zien op het TV-scherm als finalist bij Belgium's Got Talent met zijn danscrew Co.Lab. Dit jaar organiseerde hij de nieuwe danswedstrijd Legacy Dance Competition wat met zijn 400 deelnemers een overdonderend succes werd.