top of page

Waar vriendschappen ontstaan...

Maak kennis met Stars on stage

Musical- en dansstages voor jongeren

_8007028.jpg

Ben je een geboren podiumbeest of wil je net leren om als een echte diva of stoere acteur op het podium te staan? Dans je graag, is zingen meer jouw ding of hou jij van toneel? Dan is er voor ieder wat wils!
Met een team van ervaren lesgevers in musical, expressie en dans geven wij tijdens de schoolvakanties musical-en dansstages op verschillende locaties in België. 

Tijdens zo een stage werken wij aan een muzikaal verhaal dat op het einde van de week gebracht wordt door zangers, acteurs en dansers. Jij zal schitteren als een ster in grote musicals zoals Fame, The Lion King, Oliver, Belle en het Beest, Mama Mia, ..!

Fun verzekerd!!

Samenwerking met scholen, organisaties, .. 

DSC_2149.jpg

Heb jij een school, een muziekacademie, een dansschool of een andere organisatie? En wil je graag een workshop of een stage aanbieden in musical, expressie of zang, maar heb je hier zelf niet de skills voor in huis?


Dan zijn wij de ideale partner om mee samen te werken! Wij voorzien de geschikte lesgevers, een script, een lessenschema, hulp bij de organisatie en werken samen naar een toonmoment waarop de deelnemers hun talenten aan het publiek kunnen tonen. 

Samen bekijken we met jou de mogelijkheden en komen dan met een voorstel op jouw maat!

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie

Bedankt voor je bericht! Als we niet meteen antwoorden, zijn we misschien aan het repeteren of choreo's aan het instuderen. Indien je te lang op je antwoord moet wachten, geef zeker een belletje (0478 76 62 83). ​Swingende groetjes, ​Het Stars on Stage team 

bottom of page