Zomerstage musical & dans met Dansstudio Devotion

Samen met Dansstudio Devotion zorgen wij voor een spetterende musical-en dansstage tijdens de week van 27 juli tot en met 31 juli te Holsbeek.
Dansstudio Devotion is een bloeiende dansschool in het Vlaams-Brabantse Holsbeek en dit onder de artistieke leiding van Annerose Janssens. Een team van professionele en ervaren lesgevers staat voor jullie klaar om jullie in te wijden of verder mee te nemen in de wereld van dans, toneel, zang en musical. Op het einde van de week kan je schitteren als een ster tijdens een echte musicalshow voor je vrienden en je familie.

Wat

Workshops Musical & Showdans: Zang, Toneel, Dans en Musicalchoreo

Periode

27/07/2020 - 31/07/2020
Activiteiten van 09.00 tot 16.00 uur

Prijs 

€ 145

Voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar (1e leerjaar gedaan) t.e.m. 14 jaar

Voor wie 
Locatie

Sportschuur
Sint Mauruszaal 2, 3220 Holsbeek

Lunchpakket, drinkbus of flesje water dat nagevuld kan worden, gezonde tussendoortjes en drankjes voor tijdens de pauzes, kledij waarin vlot bewogen kan worden, propere indoor/danssneakers en aparte schoenen voor buiten, pen en markeerstift

Mee te nemen 
Toonmoment

Op vrijdag 31/7: locatie en uur worden nog meegedeeld. Iedereen welkom, Gratis inkom! 

Dit waren de Stars on Stage coaches van 2019!

Naam: Zoë Guisson
Ervaring: Opleiding Musical & Dans aan de Lucia Marthas Institute For Performing Arts in Amsterdam. Ze was ook al eerder op TV te zien in Ghost Rockers en K3 Dansstudio. 

Zoë in één zin: Zoë is multi-getalenteerd! Ze kan zingen, dansen en acteren als de beste!  

Naam: Charlotte Suijs
Ervaring: Studeert aan het Conservatorium te Brussel, zit in het Ensemble van de producties 40-45 en Iedereen Beroemd. Daarnaast maakt ze deel uit van U.P. Ketnet. 

Charlotte in één zin: Deze flapuit is enorm creatief en gebeten door musical!