top of page

Paasstage musical & dans te Genk

De plaats waar Stars on Stage is ontstaan: in het stadhuis van Genk! Sinds 10 jaar en meer dan 500 deelnemers per jaar zijn we ondertussen een gevestigde waarde in de musical- en danswereld over heel Vlaanderen.

Deze paasstage biedt een tal van diverse workshops in musical en dans voor kleuters, kids en jongeren van 5 t.e.m. 18 jaar, en dit gedurende een 5-daagse! Gedurende deze stage zullen wij onze ervaringen in de musical-en danswereld met jou delen, dit met een team van professionele en enthousiaste coaches. 
 

 

 


 

Wat

Keuze tussen pakket: ​

  •  Dans- en Musical (7-14 jaar): workshops Dans (Jazz & Modern), Musicalchoreo en Zang. VOLZET < 10 jaar! WACHTLIJST

  • Muziek, dans en fun kleuters (5-7 jaar)  VOLZET! WACHTLIJST

  • Musical (7-18 jaar): workshops Musical (Toneel, Zang en Musicalchoreo) VOLZET! WACHTLIJST

Periode

ma 8/04/2024 - vrij 12/04/2024

 

Praktisch: 
Activiteiten van 09.30 tot 16.00 u

Op vrijdag toonmoment om 16u30

Aanmeldingen op maandag 8/4 vanaf 9u

Prijs 

Prijs pakket Musical en pakket Musical & Dans: 150 euro

Prijs pakket kleuters: 120 euro

10€ familiekorting bij inschrijving extra gezinslid (broer/zus)


Goed om te weten:
10€ familiekorting voorzien per extra inschrijving broer/zus, ook geldig voor inschrijving kleuterkamp

Lunch is niet voorzien

Algemene voorwaarde: Bij annulatie zonder medische redenen (op vertoon van doktersbriefje) wordt het voorschot ingehouden en het volledige bedrag indien minder dan 2 maanden voor aanvang van de stage. 

Voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar 

Voor wie 
Locatie

Stadhuis Genk Centrum

Comfortabele (dans)kledij en schoenen, markeerstift en pen (musical), lunch/snack/drank en veel enthousiasme!
Je krijgt kort voor de stage van ons ook nog een mail met daarin alle informatie, alsook wat mee te nemen voor het toonmoment

Mee te nemen 
Toonmoment

Op vrijdag is er een toonmoment in de stadsschouwburg voor het grote publiek! Het toonmoment is om 16u30. Iedereen welkom en gratis inkom!

Dit waren de Stars on Stage coaches van onze vorige edities!  
36434373_2242650742413527_54986345435837

Zoë Guisson (Dans Jazz/Modern)


Zoë volgde een opleiding Musical & Dans aan de Lucia Marthas Institute For Performing Arts in Amsterdam. Ze was ook al eerder op TV te zien in Ghost Rockers en K3 Dansstudio. 
​Zoë is multi-getalenteerd! Ze kan zingen, dansen en acteren als de beste! 

Tijdens de zomerstage zal Zoë zich inzetten voor de workshops dans, stijlen Jazz en Modern.

582291_10151061892888595_635634485_n.jpg

Annelies Spanoghe (Organisatie en Musical)


Annelies studeerde aan het Conservatorium te Brussel, zingt bij Scala en The brides of Lucifer. Ze was eerder ook te zien op verschillende musicalpodia. 
Deze nachtegaal brengt de musicalworkshops tijdens de stage op het hoogste niveau! Annelies staat in voor het script en doceert de musicallessen. Ook aan onze allerkleinsten dit jaar! 

Christophe (1).jpg

Christophe Coenegrachts (Musical)


Christophe was acteur in de bekende TV-serie Wittekerke en speelde mee in een aantal musicals waaronder Dracula, Peter Pan en Kuifje. 
Deze musicalzanger heeft oog voor detail en haalt steeds het beste uit onze deelnemers. 

Ook dit jaar zal Christophe opnieuw van de partij zijn en de deelnemers coachen in zang en toneel. 

Astrid 2.jpeg

Astrid Bastiaens (Organisatie en Dans)
 

Astrid heeft al meer dan 30 jaar danservaring.

Sinds 7 jaar organisatrice en mede-oprichtster van Stars on Stage. Maakte deel uit van tango showteam Fiestango. 
​Dans is haar grote passie die ze met veel enthousiasme zal delen tijdens de stage! 

Astrid zal tijdens de zomerstage de kinderen en jongeren vanaf 9 jaar begeleiden tijdens de workshops dans, stijlen Jazz en Showdans. 

Schermafbeelding 2020-08-12 om 10.44.26.

Eline Leysen (Musical)


Eline studeerde piano aan het Lemmensinstituut. Tijdens The Night of the Proms kon je haar bewonderen als de pianiste aan de vleugelpiano bij Scala. Eline is musicalcoach en pianiste tijdens de stage.

Deze lieve pianiste speelt de sterren van de hemel. 

Eline zal het musicalteam versterken tijdens de zomerstage te Genk. 

Schermafbeelding 2019-03-10 om 16.38.32.

Daniela Gavilanes (Musical & Dans)
 

Daniela had een aantal jaren een  gastrol beet in de Ketnet-serie Spring, werkt nu aan haar eigen Dani's muzikale verhalen en heeft een diploma kleuteronderwijzeres en pedagogie
Deze zuiderse talentvolle jongedame is een geboren entertainer voor al onze jonge deelnemertjes! 

Daniela zal zowel zang als dans geven. En een muzikaal verhaal aan de kleutertjes.

an.JPG

An Reynders (Dans, Jazz)


An danst al sinds kleins af aan ballet en Jazz. Later deed ze daar ook modern bij. Ze is vandaag lesgeefster bij Danza. Als kleuteronderwijzeres weet An als de beste hoe met kinderen om te gaan! 
An in 1 zin: Lief, enthousiast en perfectionist. Tijdens de zomerstage zal An zich voornamelijk inzetten voor de dansworkshops voor 7-12 jaar. 

Image-1 (1).jpg

Luana Amendola (Dans, Girly Hiphop) 

 

Luana heeft al heel wat performances gedaan op grote podia, waaronder voor de MIA’s, in het sportpaleis WK Red devils, diverse optredens met Gunter D en Skyve, danser voor showcase entertainment Tommy Gryson, etc. Daarnaast geeft ze al meer dan 10 jaar dansles, waaronder bij Cosmo Dance Company. Bij coach Luana ga je voor uitdaging en zal je in elk geval veel bijleren tijdens haar workshops urban hiphop!

kiana metten.jpg

Kiana Metten (Monitor Bubbel Dans)

Kiana is sinds dag 1 een trouw lid van de stages van Stars on Stage. Een harde werkster met een grote passie voor dans. 

2 jaar geleden vertelde ze ons dat ze niet wilde stoppen, en versterkt ze sinds dat moment het team als monitor. Kiana is heel zorgzaam en dat uit zich ook in haar studie als Verpleegkundige en haar ervaring als monitor bij Kazou. Hierdoor helpt ze mee om er een gezonde en ontspannende stage van te maken. 

Gregory.jpg

Gregory Ribeiro (Dans, Modern & Jazz)

 

Gregory danst al sinds zijn 9e en volgde o.a. scholing van Jack Delsing en in het Broadway Dance center in New York . Hij geeft les bij Dansstudio Art Mania en danscentrum Danza. Gregory heeft ook verschillende dansopdrachten voor producties gedaan waaronder Eurosong België en Back to the 90's. Met één van zijn wedstrijdteams heeft hij een paar jaar geleden zelfs de 2e plaats in het Belgisch kampioenschap behaald!
 

_nan7779.JPG

Naomi Celis (Musical & Monitor)

 

Deze getalenteerde jongedame stond jaren mee op het podium bij Stars on Stage. Haar opvallende vertoning als Scar bij de musicalshow de Leeuwenkoning is niemand onopgemerkt voorbij gegaan. 

Naomi startte vorig jaar als enige Limburgse kleinkunstenaar aan het Antwerpse Conservatorium. 

Dit jaar is ze opnieuw van de partij als monitor en musicaldocente. 

alicia v.jpg

Alicia Vuurstaek (Monitor Kleuters)

Wij kregen vaak de vraag van ouders of ook hun allerjongste oogappeltjes kunnen meedoen. En daar hebben wij sinds dit jaar een antwoord op: het nieuwe instapklasje voor 5-6 jarigen. Alicia zal zich over dit groepje ontfermen. Met haar ervaring als monitor en babysit bij verschillende organisaties, Wakasa, Speelpleinwerking, Autisme Limburg en de Gezinsbond, alsook haar studie Kleuteronderwijs aan de UCLL is zij de geschikte persoon hier voor! 

IMG_3882.JPG

Chayenne Otten (Dans, Feminine)

 

Chayenne is een talentvolle danseres met bakken ervaring in verschillende wedstrijdteams. Vorig jaar nog vertegenwoordigde ze Nederland op het EK en het WK! Haar ervaring ligt voornamelijk in Urban, Feminine en Dancehall. 

Tijdens de zomerstage zal Chayenne de dansers (10+) laten kennis maken met de stijl  Feminine! 

_dsc7812.JPG

Lies Wouters (Dans & Monitor)

Net zoals Naomi stond Lies jarenlang op het podium bij Stars on Stage en danste daarbij de sterren van de hemel. 

Lies heeft een balletopleiding gevolgd bij oa dansschool Ann Kempeneers en geeft hier zelf ook danslessen modern en ballet. 

Tijdens de zomerstage van Stars on Stage zal Lies enerzijds het team versterken als monitor en zal ook een aantal workshops dans van 7-12 jaar op zich nemen. 

Julie Lamerichs.jpg

Julie Lamerichs (Dans, Hiphop/Urban)

Julie is een veelzijdig talent: dans, zang, musical. Deze hobbies zet ze ook om in haar dagelijkse leven, waarbij ze kinderen en jongeren haar ervaringen deelt. Zo is ze leerkracht muzikale opvoeding en kunst & creatie. Daarnaast heeft ze al heel wat jaren danservaring in urban en moderne dans. Vandaag traint Julie dansers en ook wedstrijdteams bij Cosmo Dance Company. 

Tijdens de zomerstage zal ze het team van de dansdocenten versterken. 

vraagteken.jpg

Jij? (Docent of Monitor)

Ben jij een musicaltalent of danser, en geniet jij ervan om anderen jouw ervaringen te delen? Of ben jij zorgzaam, dynamisch en goed in omgang met kinderen? 

Dan ben jij mogelijks de geschikte kandidaat voor één van onze toekomstige stages. Stuur je CV en motivatie naar info@starsonstage.be. En wie weet versterk jij dan volgend jaar mee het team! 

bottom of page