Paasstage 2023

De plaats waar Stars on Stage is ontstaan: in het stadhuis van Genk! Sinds 10 jaar en meer dan 500 deelnemers per jaar zijn we ondertussen een gevestigde waarde in de musical- en danswereld over heel Vlaanderen.

Deze zomerstage biedt een tal van diverse workshops in musical en dans voor jongeren van 7 t.e.m. 18 jaar, en dit gedurende een hele week! Gedurende deze stage zullen wij onze ervaringen in de musical-en danswereld met jou delen, dit met een team van professionele en enthousiaste coaches. 
Daarnaast is er voor ieder wat wils: wil je liever alleen dansen, geen probleem, dan kies je toch gewoon voor het danspakket. Zing je graag en droom je ervan om acteur of actrice te worden, dan is het musicalpakket helemaal iets voor jou! Of je kan voor de mix van beiden gaan. 

Geannuleerd wegens COVID-19
Wat

Dansworkshops in Dans & Dansexpressie
Verschillende stijlen zoals Modern, Jazz, Showdance, Hiphop, Feminine  

Periode

Maandag 12 t.e.m. woensdag 14 april 2021 van 13u tot 16u30
Van 9 tem 18 jaar 

Prijs 

Corona update: alle lessen gaan outdoor door in de namiddag

65€ per persoon. Voorschot op voorhand te betalenAlgemene voorwaarde: van zodra de betaling, ook deze van het voorschot, is overgemaakt is het niet meer mogelijk om gratis te annuleren, tenzij geldige reden en op vertoon van een doktersbriefje. Indien wij genoodzaakt zijn de stage te annuleren wegens nieuwe maatregelen, te weinig inschrijvingen of slechte weersomstandigheden, dan betalen wij het overgemaakte bedrag terug. 

Vanaf 9 jaar. 

We zullen werken met 2 groepen (per leeftijd en niveau) van max 10 deelnemers. 

Voor beide opties is het aantal plaatsen gelimiteerd

Voor wie
Locatie

Plein stadhuis (tussen stadhuis en muziekacademie, onder afdak bij lichte regen

Water, koekjes of fruit, sportschoenen, sportkledij (op voorhand aandoen), je leukste dansmoves!

Mee te nemen 
Programma

Wordt binnenkort meegedeeld 

En dit waren onze gastdocenten voor Dancathon '19! 
Bert Kennes (2).jpg

Bert Kennes (Hiphop)


Bert zijn interesse in dans begon met breakdance. Later kwam hij in de Urban dance school terecht in Maasmechelen en kreeg de kans lessen te volgen bij grote namen zoals Ish, Aurel, ... Hij was eerder te zien op het TV-scherm als finalist bij Belgium's Got Talent met zijn danscrew Co.Lab. Dit jaar organiseerde hij de nieuwe danswedstrijd Legacy Dance Competition wat met zijn 400 deelnemers een overdonderend succes werd. 

Gregory.jpg

Gregory Ribeiro (Modern/Jazz)


Gregory danst al sinds zijn 9e en volgde o.a. scholing van Jack Delsing en in het Broadway Dance center in New York . Hij geeft les bij Dansstudio Art Mania en danscentrum Danza. Gregory heeft ook verschillende dansopdrachten voor producties gedaan waaronder Eurosong België en Back to the 90's. Met één van zijn wedstrijdteams heeft hij een paar jaar geleden zelfs de 2e plaats in het Belgisch kampioenschap behaald!

freya_2.jpg

Freya Pauwels (Modern/Jazz)


Freya heeft een indrukwekkende lijst van ervaringen in de danswereld. Na haar studie Bachelor of Dance,  danste ze meteen mee in het Zwanenmeer en The Match van Lonneke van Leth in Den Haag. Vervolgens was ze te zien in L’Autre en Présence van Brice Mousset in Parijs en New York. In 2015 werd ze uitgenodigd door The Australian Dance Theatre voor een uitwisseling.  Als freelancer werkte ze al nauw samen met grote namen uit de danswereld zoals Min Hee Bervoets, Michel Froget, Cie Newa, Luc Petit, Martino Müller, Jeremy Lepine,… Ze nam deel aan de Rodeneuzenactie van VTM en Q-music en was bovendien te zien als aerialist op de mainstage van Tomorrowland. Momenteel tourt ze met Peter Pan van Musichall in het Midden-Oosten en Les Nocturnales van Luc Petit.    

Tevens houdt ze zich bezig met haar eigen werk. In 2014 stampte ze haar eigen voorstelling Withoutman uit de grond, wat een samenspel van dans, theater en graphics werd. Vervolgens won ze de eerste prijs in de youth competition van het African Film Festival. Ze creëerde producties die op verscheidene dansfestivals in België te zien waren. Ze verzorgde ook de choreografie voor de launch van de nieuwe sportcollectie van Primadonna en maakte verschillende dansvideos waaronder Lost without you. In het najaar van 2018 ging de dansvoorstelling Morning in première met live orkest in het STUK in Leuven. 

Katja.jpg

Katja Vandendries (Modern)


​Katja heeft haar eigen groeiende dansschool Upstage People in Genk en neemt daar de artistieke leiding.
Katja heeft jaren danservaring, was danser bij de productiegroep JesCom in Leuven en werd zelfs opgemerkt door Isabelle Beernaert tijdens workshops. Deze mooie danseres zal jullie meenemen naar de wereld van de moderne dans. 

Jordy Boelen 3.jpg

Jordy Boelen (Modern/Jazz) 


Jordy heeft al jarenlang ervaring in verschillende stijlen dans gaande van jazz, ballet tot hiphop. Hij studeerde dans aan Fontys hogeschool Tilburg en heeft Erasmus gedaan bij Codarts. Hij geeft regelmatig dansworkshops en is dansdocent bij een academie. Tijdens de dansstage zal hij workshops Jazz en Modern geven. 

fabio bollue_4_bewerkt_bewerkt.jpg

Fabio Bollue (Waacking)


Fabio is coach bij Danclub Clap en Let's Go urban Limburg. Hij is ook vaak te zien tijdens battles en competities. Daarnaast reist hij de wereld rond om zich verder te verdiepen in deze indrukwekkende dansstijl en deze te vertegenwoordigen in België. 
Wil je ontdekken wat het is? Kom dan zeker naar de dansstage voor de workshops Waacking met Fabio! Fun verzekerd! 

582291_10151061892888595_635634485_n.jpg

Annelies Spanoghe (Dansexpressie)


Annelies studeerde musical aan het Conservatorium te Brussel. Ze zingt bij het bekende koor Scala waarmee ze de wereld rond reist en The brides of Lucifer met Steven Kolacny en zanger Koen Buyse van Zornik.  Ze was eerder ook te zien op verschillende musicalpodia waaronder Oliver, Viage ,.. en vertolkte ze de gastrol van Charlotte in de TV-serie Familie. Tijdens de dansstage zullen jullie je kunnen inleven tijdens haar workshops Dansexpressie.

dance-13.jpg

Astrid Bastiaens (Showdans/Jazz)


De rode draad doorheen haar leven: Dans! Astrid heeft al van kinds af aan de dansmicrobe te pakken. Ze danste bij verschillende grote dansscholen in Genk en Leuven waar ze jazz, modern en hiphop deed. Daarnaast maakte ze deel uit van het competitieteam Fiestango van wereldkampioen tango Marga Wouters. Astrid zal lessen Showdans en Jazz geven. 

Daniela.jpg

Daniela Gavilanes (Showdans) 


Daniela was als klein meisje al gebeten door dans en  theater en dat was ook voor Studio 100 snel duidelijk. Zo had ze 3 jaar lang de rol te pakken als danseres Ini in de TV-serie Spring. Daarnaast is ze een ideale coach met haar diploma's onderwijs en pedagogie en gaf ze reeds op verschillende plaatsen dans-en toneellessen. Tijdens de paasstage zal Daniela tijdens haar workshops showdance de focus leggen op mimiek en inleving. 

Danscoaches Dancathon '20
Dit waren onze danscoaches voor Dancathon '20. Helaas hebben we deze stage moeten annuleren wegens COVID-19. Volgend jaar gaan we ervoor!
De danscoaches 2021 worden later bekend gemaakt
Dansstage 2020_cat.png